Wat is 3-MMC?

3-MMC staat voor 3-Methylmethcathinone, maar wordt ook wel 3-mephedrone, meow meow of poes genoemd. Qua structuur is 3-MMC nauw verwant aan Mephedrone (4-MMC) waardoor het isomeren van elkaar zijn. 3-MMC is een synthetische cathinone die onder de cathinone-familie valt. 3-MMC is een legale research-chemical, 4-MMC is dat niet.

Werking 3-MMC

3-MMC is een krachtig entactogeen dat werkt als een remmer van de heropname van dopamine. Het agonisme van deze reeks receptoren leidt tot een verhoogde afvuursnelheid van postsynaptische neuronen. Dit is vergelijkbaar met vele andere cathinonen zoals 3-CMC, N-Ethylhexedrone en a-PHP.

De effecten van 3-MMC zijn naar verluidt vergelijkbaar met die van mephedrone (4-MMC), dat soms wordt beschreven als een hybride van MDMA en cocaïne. 3-MMC wordt echter beschreven als iets minder entactogeen en meer stimulerend.

3-MMC heeft een stimulerende werking bij effecten als onder meer stijging van energieniveau en het uithoudingsvermogen, angstverlagend, verhoogde empathie en socialiteit, ontspanning, euforie en verhoogt het libido worden geassocieerd aan deze substantie. De verhoging in libido is prominenter dan zijn voorganger 4-MMC. Door de vergelijkbare effecten met Mephedrone (4mmc), wordt 3-MMC ook wel “het kleine broertje van 4-MMC” genoemd.

Waar koop ik 3-MMC?

3MMC kopen doe je bij ChemNow, wij hebben hoge kwaliteit 3-MMC in verschillende vormen. ChemNow is de enige in Nederland die 9 varianten 3-MMC aanbiedt. Door de verschillende vormen kan je op verschillende manieren onderzoek doen.

Doordat 3-MMC vergelijkbare eigenschappen heeft als Mephedrone (4-MMC) is deze research chemical geschikt als vervanger met vergelijkbare onderzoeksdoeleinden.

Al onze 3-MMC worden geproduceerd bij gecertificeerde fabrikanten met een zuiverheid van 98%-99%.  

3-MMC is een top substantie die met minimale apparatuur goed onderzocht kan worden, waardoor het een onmisbare onderzoekschemicaal is. Onze 3 mmc zal je de resultaten geven die je verwacht, of zelfs overtreffen!

Let op, wij verkopen enkel research chemicals voor onderzoeksdoeleinde en niet voor menselijke consumptie! Om bij ChemNow te kopen dien je minstens 18 jaar of ouder zijn.

Is 3-MMC legaal?

Ja, 3-MMC valt onder de warenwet en is daardoor in Nederland legaal. ChemNow verkoopt 3-MMC research chemical uitsluitend voor onderzoeksdoeleinden en is niet geschikt voor menselijke consumptie. Deze amfetamine-achtige stof met stimulerende werking staat niet op de opiumlijst. Het kopen van 3-MMC voor andere doeleinden dan consumptie is legaal. Je kunt bij ons veilig en vertouwd je research chemicals bestellen!
 Meer informatie over 3-MMC:

Psychonautwiki